Termeni si conditii

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza acest site este FUNRACER S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3972/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO28286116.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FUNRACER  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati, parcugeti si utilizati acest site, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC FUNRACER SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.2 Livrarea bunurilor si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de FUNRACER SRL si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda.

FUNRACER trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. FUNRACER, in cazul in care nu poate executa contractul / livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 30 zile.

 

Art.3 Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@bicicleteelectrice.ro prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte sau zgiriate). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse deteriorate in urma manipularii gresita a acestora.

.

Art 4. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi,programe si alte date) este proprietatea FUNRACER SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.bicicleteelectrice.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor FUNRACER SRL.

 

Art.5 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC FUNRACER SRL distribuite in Romania.

SC FUNRACER SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea FUNRACER SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

SC FUNRACER SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.Art.6 Hyperlink-uri

SC FUNRACER SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.bicicleteelectrice.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.


Art.7 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC FUNRACER SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC FUNRACER SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

SC FUNRACER SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.


Art.8 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Art.9 Actualizarea conditiilor generale

SC FUNRACER SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Acasa Produse Termeni si conditii Contact Login Web Design by Macro Development srl