Mersul pe bicicleta este, asa cum toata lumea stie, un stil de viata. Acum, a venit momentul ca acest stil de viata sa treaca la un alt nivel – la fel de sanatos si ecologic, dar mult mai eficient . Tehnologia vine in ajutorul iubitorilor de sport si de natura.

Ce este bicicleta electrica?

Bicicleta Electrica este echipata cu un motor electric care o propulseaza fie asistat de pedale (PEDELEC) fie neasistat. Alimentat de o baterie detasabila si reincarcabila, un astfel de vehicul poate avea o autonomie de pana la 50 km si atinge o viteza de 25Km/h in conformitate cu regulamentul UE.
Bicicleta electrica vine sa revolutioneze traficul urban – zero emisii si eficienta ridicata.

Eficienta

  • Distantele parcurse pot fi mult mai mari dar ajungi intotdeauna la destinatie proaspat si relaxat.
  • Timpii de deplasare scad considerabil.
  • Elimini problema locului de parcare.
  • Traficul aglomerat nu mai constituie un factor de stres.
  • Fara combustibili costisitori. Bateria este detasabila se incarca la orice fel de priza.
  • Faci sport atat cat iti doresti. Oboseala este acum de domeniul trecutului.

Design

Conceptul de design se bazeaza pe elemente de ultima generatie. Bicicleta electrica este inovativa, compacta si sportiva, creata special pentru nonconformisti.

  • Este accesorizata cu o consola care indica viteza de deplasare, statusul bateriei, kilometrii parcursi, precum si treptele de putere ale motorului.
  • La orice model ai posibilitatea sa iti alegi accesorii de tipul: cos pentru cumparaturi, aparatoare pentru roti, antifurt, pentru ca bicicleta aleasa sa se plieze cel mai bine pe necesitatile sau cerintele tale.

Poti alege un model pliabil, extrem de usor de transportat si manevrat, o bicicleta cu aspect clasic sau una cu un design futurist. Datorita atentiei acordate detaliilor, fiecare model are o personalitate puternica si un aspect impecabil. Ramane ca tu sa decizi ce model ti se potriveste.

Confort

Te poti bucura de bicicleta electrica pe distante mai lungi decat in trecut si timpul petrecut pe drum este acum mult mai relaxant. Bicicleta are toate calitatile necesare pentru a te face sa te simti excelent. Elementele precum: furca, anvelopele, saua, tija de ghidon si tija de sa sunt responsabile pentru un confort sporit.

Dinamism

Nu ai nevoie de permis, de numar de inregistrare sau asigurare. Ba mai mult, poti circula usor pe pistele de biciclete special amenajate.

Dinamica vehicului iti permite sa faci calatorii lungi, eficiente si benefice sanatatii.

Energie

Datorita sistemului de selectare intre doua tipuri de condus: sportiv sau asistat electric, mersul pe bicicleta iti va oferi atat energia de care ai nevoie cat si portia de distractie zilnica. In trafic te vei bucura cel mai mult de acest mix si vei avea o satisfactie nemaipomenita depasind coloanele de masini.

Ceilalti biciclisti vor ramane uimiti cand vei trece in viteza pe langa ei pedaland relaxat.

Atitudine

Bicicleta electrica este foarte usor de folosit si te ajuta sa economisesti mult timp. In zonele foarte aglomerate o bicicleta electrica este mai rapida si in acelasi timp presupune costuri mult mai mici decat o masina. Cand folosesti o astfel de bicicleta ritmul de viata parca se mai incetineste putin, stresul se diminueaza iar bucuria de a trai se amplifica.

Acasa Produse Termeni si conditii Contact Login Web Design by Macro Development srl